0 izdelkov / 0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 1.000 EUR
0 izdelkov / 0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 1.000 EUR

ECORASTER travne rešetke

Travne rešetke za močna tla na vrtu in v okolici doma

Travne rešetke ECORASTER - moderna utrditev tal z ohranjenim naravnim odvodnjavanjem S talnimi rešetkami ECORASTER boste ohranili naravno odcejanje vode skozi tla, obenem pa omogočili visoko obremenitev tal, ki bodo prevozna z vsakim osebnim in tovornim vozilom. ECORASTER talne rešetke so med najbolj priljubljenimi talnimi rešetkami v svetovnem merilu in so v več kot 20 letih prepričale arhitekte, gradbince in stanovalce.

Kdor išče posebno dolgotrajno rešitev na področju stabilizacije tal, naj upošteva prednosti, ki jih nudijo talne rešetke. To je priljubljen način ustvarjanja podlage za kakovostne parkirne prostore in prepričljivo raven stabilnosti.

Prilagodljiv sistem travnih rešetk za vse oblike tal

Posebej praktično: talne rešetke iz ECORASTER-a odlikujejo prožnost in se prilagajajo naravi tal pod njimi. V skladu s tem pojasnjuje, zakaj se lahko visokokakovostne talne rešetke uporabljajo tudi v povezavi z nekoliko neravnimi površinami.

Utrditev parkirišča s talnimi rešetkami

Končana parkirišča iz talnih rešetk lahko takoj obremenite, vizualno prepričajo in so idealna za nadgradnjo območja na različne načine. Ne glede na to, ali se uporablja v povezavi z avtomobili ali tovornjaki: to je zanesljiva zaščita tal, ki nenazadnje prepriča tudi glede posameznih oblikovnih možnosti. Odličen dokaz, da funkcionalnosti in sodobnega dizajna ni treba medsebojno izključevati.

Parkirna mesta s talnimi rešetkami na poslovnih in zasebnih površinah

Zaradi visoke kakovosti materialov in stabilnosti se talne rešetke seveda ne uporabljajo le v povezavi z zasebnimi parkirnimi mesti, ampak tudi na komercialnih površinah.

Optimalno razmerje cene in zmogljivosti omogoča, da so talne rešetke podjetja Ecoraster priljubljena rešitev, ko gre za dolgotrajno obremenitev več ton dnevno.

Širok spekter uporabnosti za stabilna tla pod visoko obremenitvijo

Zato se lahko sodoben način talne utrditve med drugim uporablja za:

    Parkirišča supermarketov
    Prostori podjetja
    Zasebno zemljišče
    drugi javni prostori
    Izzivi vrtnarstva in urejanja okolice

Z drugimi besedami, kadar koli gre za zagotavljanje stabilnosti tal na visoki ravni, je smiselno razmišljati o talnih rešetkah kot alternativi klasični betonski različici.

Še ena prednost: za opremljanje zelenih površin s talnimi rešetkami ECORASTER ni potrebno posebno strokovno znanje ali posebna orodja. Nasprotno! Posamezne plošče je mogoče povezati z malo sile in uporabniku ponuditi mešanico prožnosti in udobja.

Katalog produktov
Navodila za namestitev
© 2018 - 2021 PROFARM KOŠENINA D.O.O., vse pravice pridržane.