0 izdelkov / 0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 1.000 EUR
0 izdelkov / 0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 1.000 EUR

GLUKON lepilo za PE folijo / 500 ml sprej

Enota mere (EM): kom
Zaloga: Na zalogi
Redna cena 15,80 €. Prihranite 0,79 € (5 %)
Spletna cena: 15,01 €

GLUKON® Farm lepilo je bilo posebej razvito za lepljenje PE, PP in PA folij z različnimi materiali.

GLUKON® Farm je pripravljen za uporabo takoj po priključitvi cevi in ​​pištole na tlačno posodo! Ni stisnjenega zraka ali napajanja.

GLUKON® Farm se tako lahko uporablja popolnoma samostojno in zaradi svoje zaprte sistemske strukture ne potrebuje vzdrževanja in ga ni treba čistiti.

GLUKON® Farm se nanaša na obe strani na prekrivajoče se folije (vsaj 50 cm prekrivanja pri lepljenju silažne folije!). Po približno 60 sekundah lahko foliji zlepite skupaj ali pa izvedete še manjša popravila folije!

GLUKON® Farm lahko nanesemo tudi enostransko pri namestitvi stenske silažne folije.

Vaše prednosti pri lepljenju folij z lepilom GLUKON® Farm:

1. PRIHRANEK NA ČASU

Dodatno obteževane folije na mestih, kjer se folija prekriva, ni več potrebno

2. VARČEVANJE Z MATERJALOM

Zaradi manjšega medsebojnega prekrivanja folij

3. MANJŠE IZGUBE SILAŽE

Zaradi zanesljivega in nepredušnega lepljenja silažne folije

4. BREZ VARJENJA IN VEZANJA

Pri podaljševanju folij v pridelavi zelenjave in sadja

5. UPORABA TUDI V ZAHTEVNIH POGOJIH

V mokrem vremenu in pri nizkih temperaturah

KATERE MATERJALE LAHKO LEPIMO

GLUKON® Farm je bil posebej razvit za lepljenje PE, PP in PA folij in je zato zelo primeren za uporabo pri medsebojnem lepljenju in popravilu silažnih folij.

GLUKON® Farm poleg omenjenih lepi tudi sledeče materjale:

PE, PP in PA folije, gumo, usnje, linolej, steklo, pluto, beton, tapison, lakirano železo, les, stiropor, ipd.

NAVODILA ZA UPORABO (izvleček)

Materjali, ki jih želimo med seboj lepiti, morajo biti čisti, suhi, nemastni in brez prahu. Za čiščenje površin priporočamo uporabo GLUKON Citrus čistilni sprej. Za odstranjevanje onesnažene površine uporabljajte le aceton.

Cevko z škropilno pištolo namestite na zalogovnik z lepilom. Povsem odprite pipico na zalogoniku. Za zagotovitev najboljšega delovanja lepila GLUKON® Farm se priporoča uporaba lepila pri zunanji temperaturi med 10 - 25 C (najbolje pri 20 C). Škropilno pištolo držite cca. 10 cm oddaljeno od površine za lepljenje (odmik v širini dlani). Pipice zalogovnika za lepilo nikdar ne zapirajte, razen tedaj, ko ga je potrebno zamenjati z novim.

Za stalno spajanje dveh folij je potrebno lepilo nanesti na obe strani lepljenih folij (nanosna količina cca. 70-100 gr/m2/vlažno). Pustite sušiti cca. 1 minuto, dokler se lepilo v celoti ne osuši! Lepilo je lahko izpostavljeno zraku do 4 ure. Po osušitvi obeh površin le ti spojite skupaj in jih z mehko krpo tesno zdrgnite skupaj, da boste tako dosegli dolgotrajen spoj. Spojene materjale lahko takoj obremenite. Končno trdnost spoj doseže v 24 urah po lepljenju.

Ob uporabi GLUKON® Farm lepila za namestitev folije na stene silosa se lepilo nanese enostransko na površino oz. materjal, ki je manj vpojen. Po osušitvi nanosa (min. 1 minuto) lahko položite stensko folijo preko sten silosa, s pomočjo lepila pa bo montaža bolj enostavna. Po uporabi namestite blokado škropilne pištole.

POMEMBNO OBVESTILO: Z lepilom GLUKON® Farm ne smemo lepiti PVC ponjave in umetnega usnja

© 2018 - 2020 PROFARM KOŠENINA D.O.O., vse pravice pridržane.