Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Hlevska oprema - Oprema za govedo - Drenči / aplikatorji

Drenč AVTOMATSKI za krave 20l

20929 COWD00
Šifra SKU: 20929
Naša šifra: COWD00
Supplier Code: COWD00
Drenč AVTOMATSKI za krave 20l
OutOfStock
Ni na zalogi
Dobavljivost: približno 14 dni
-0%
628,95 €
KOS

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Leanpay logo Informativni izračun pri nakupu na obroke
48 x16.75 €
36 x21.4 €
24 x30.75 €
12 x58.86 €
6 x115.14 €
3 x227.72 €
Hipna odobritev. Brez skritih stroškov. Možnost kartičnega plačila.

Avtomatski drenč za krave je revolucionarna rešitev za drenčanje krav. Sistem je posebej zasnovan za učinkovitejši in enostavnejši postopek drenčanja, ne da bi pri tem ogrožal zdravje krav.

Z avtomatsko črpalko lahko v želodec enostavno vnesete do 20 litrov tekočine na minuto. To je idealno za krave z boleznimi, kot so mastitis E. coli, mlečna mrzlica, ketoza ali puhlica (tj. mlečna mrzlica s pomanjkanjem fosforja), ali za podporo okrevanju po operaciji. Dovolj tekočine je ključnega pomena za zdravje krav in lahko pomaga povečati proizvodnjo mleka.

Naprava Cow Drencher Automatic je opremljena z akumulatorsko baterijo, ki jo zlahka napolnite s priloženim magnetnim polnilnikom. Čas polnjenja baterije je približno 2 uri. S popolnoma napolnjeno baterijo lahko samodejno namočite do 80 krav, kar je za kmeta velik prihranek časa.

Avtomatski drenč za krave je opremljen z vsem, kar potrebujete, vključno s plastično cevjo z nosno sponko, črpalko, cevjo in magnetnim polnilnim kablom. Tako je to popoln komplet za varno in učinkovito drenčanje krav. Poleg tega je bistvenega pomena za dajanje izdelkov, kot je Cow Drench.

V povezavi z izdelki Cow Drench bo naprava Cow Drencher Automatic prispevala k zdravju vaših krav in hkrati povečala učinkovitost okopavanja. To je profesionalna in cenovno ugodna rešitev za vsakega kmeta.