Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Hlevska oprema - Pregradni sistemi

Autolift dvižna ograja z električnim pogonom

15678 31.24.240
Šifra SKU: 15678
Naša šifra: 31.24.240
Supplier Code: 31.24.240
Autolift dvižna ograja z električnim pogonom
OutOfStock
Ni na zalogi
Dobavljivost: približno 14 dni
-0%
2.751,00 €
KOS

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Leanpay logo Informativni izračun pri nakupu na obroke
48 x70.52 €
36 x90.42 €
24 x130.35 €
12 x250.41 €
Hipna odobritev. Brez skritih stroškov. Možnost kartičnega plačila.

Autolift dvižna ograja z električnim pogonom

Številni procesi v živinoreji so že avtomatizirani, ampak gibanje krav ne. Kmet mora še vedno sam odpreti in zapreti vrata. Autolift samodejno postavi več vrat za vodenje krav v določene položaje, da določi želeno pot gibanja za določeno skupino živali. Ta sistem nadzoruje aplikacija, ki pozna vse konfiguracije gibanja krav na farmi.

Torej, kaj je tu novega? Avtomatska vrata, ki so individualno krmiljena, že obstajajo. Autolift povezuje delovanje večjega števila vrat v eno celoto in s tem omogoča nadzorovan promet krav v hlevu. Za začetek so v aplikaciji Autolift programirane vse želene konfiguracije prometa krav, z odprtimi in zaprtimi položaji za vsa ta vrata. V tem sistemu se z aplikacijo na pametnem telefonu izbere konfiguracija. Zdaj so vsa vrata vključena v želeni položaj in promet krav teče po svoje. Če kmet pozneje izbere drugačno konfiguracijo, se vrata samodejno prilagodijo tej drugi poti. Sistem je enostaven in prihrani delo in čas. Fizično delo s premikanjem ograj je zdaj nadomeščeno s pritiskom na gumb na pametnem telefonu. Gibanje krav se tako spremeni v preprosto in enostavno upravljanje s pritiskom na en sam gumb na mobilnem telefonu.

Vrata

Vrata sistema Autolift so robustno izdelana dvižna vrata, ki se lahko premikajo gor in dol. Dvižna vrata so najmanj dovzetna za blokiranje živali. Ko gredo gor, se bodo bližnje živali pomaknile nazaj, ko se spustijo, živali pod ograjo to začutijo in se umaknejo s poti. V ograje so vgrajeni močni materiali, ki se upirajo silam, ki jih živali na njih prenašajo skozi mnoga leta.

V odprtem položaju so vrata lahko tako visoka, da lahko spodaj pelje traktor. Zahvaljujoč funkciji daljinskega upravljalnika aplikacije lahko voznik traktorja preprosto ostane v svoji kabini. Višina, na kateri so vrata v dvignjenem položaju, lahko oteži ročno spuščanje vrat, vendar z daljinskim upravljalnikom to sploh ni problem.

Kje uporabiti sistem Autolift? Večja je kmetija, bolj oddaljene in dolgotrajne so poti za hojo. To lahko prepreči optimalno uporabo (drage) opreme za molžo, kar seveda stane. Dvižna vrata Autolift povečajo produktivnost! Poveča se tudi zadovoljstvo z delom, ker je treba manj fizičnega napora. Zato si Autolift zasluži mesto na vseh živinorejskih farmah, velikih in majhnih.

Širina: 330 - 440 cm

Varnost in ravnanje ob napakah

Vsaka vrata imajo številne gumbe, s katerimi je mogoče obiti sistem in neposredno upravljati vrata. Motorje je mogoče enostavno odklopiti, vrata pa je mogoče upravljati ročno. Varnostna nastavitev omejuje vlečno moč motorjev.