Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Krmni dodatek - Govedoreja
ta izdelek
še nima slike
-0%

Vitaliver - za pravilno delovanje jeter

19362 LIVA16AGS25
Šifra SKU: 19362
Naša šifra: LIVA16AGS25
Supplier Code: LIVA16AGS25
Vitaliver - za pravilno delovanje jeter
InStock
Na zalogi ( 7 )
-0%
136,88 €
VREČA

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Leanpay logo Informativni izračun pri nakupu na obroke
12 x12.82 €
6 x25.08 €
3 x49.6 €
Hipna odobritev. Brez skritih stroškov. Možnost kartičnega plačila.

VITALIVER za pravilno delovanje jeter

Pri kravah molznicah, zlasti tistih z visokim potencialom, so jetra zelo obremenjena. Če se maščobe kopičijo v jetrih, sploh v obdobju telitve, to lahko oslabi krave in zmanjša njihovo zmogljivost. Enak fenomen se pojavlja pri pitanem govedu in malih prežvekovalcih v času telitve. VITALIVER je dodatek za zaščito jeter, ki skrbi za jetra prežvekovalcev z visokim potencialom.

Bistvena vloga treh hranil

Vitaliver je sestavljen iz treh hranil, ki imajo pomembno vlogo v jetrih: metionin, holin in betain, ki omogočatajo izločanje maščob iz jeter. Vitalac uporablja ta hranila v zaščiteni obliki, tako da lahko prehajajo v črevo, ne da bi se razgradila v vampu. Na ta način se absorbirajo v črevesju.

Sorbitol in vitamin B za usmerjeno delovanje

Sorbitol je holagogen in holeretik: spodbuja izločanje žolča in izločanje odvečne maščobe iz jeter. Vitamini skupine B sodelujejo pri glukoneogenezi (proizvodnji glukoze), ki pri prežvekovalcih poteka v jetrih.

Sestava:

pšenični otrobi, melasa sladkornega trsa, vitamini B2, B12, holin, DL-metionin, sorbitol, kaolinitna glina, kalcijev propionat, betain.

Uporaba:

Ob koncu brejosti, na začetku laktacije, po težavnem prehodu na novo prehrano ali po fazi hujšanja živali. Mlečno in pitano govedo>500 kg na govedo: 100 g do 150 g/dan, 5 dni zapored; koze, odrasle ovce: 30 g na dan, 5 dni zapored

Pakiranje:

vreča 25 kg

Lastnosti