Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Krmni dodatek

Štarter Vitabov XL junior

Vitalac 16882 PROD94AGS25
Šifra SKU: 16882
Naša šifra: PROD94AGS25
Supplier Code: PROD94AGS25
Štarter Vitabov XL junior
InStock
Na zalogi ( 16 )
-0%
12,32 €
VREČA

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Vitabov Croissance XL  je popolni štarter za mlada teleta. Krmimo jo lahko od rojstva. Vitabov Croissance XL je še posebej primeren za zadovoljevanje potreb po visoki rasti plemenskih telet. 

  • formuliran je tako da lahko zagotovi prirast telet cca. 1 kg / dan ob presušitvi
  • izdelan iz žitaric, ki so tretirane z dodatkom XL Grain ki preprečuje pojav acidoze

Odraščanje majhnih telic ima ključno vlogo pri njihovi prihodnji proizvodnji mleka, zlasti v prvih mesecih življenja. Vitabov® Growth XL je zelo okusen in izpolnjuje cilj doseganja 1 kg povprečnega dnevnega prirastka okoli odstavitve.

Vitabov Croissance XL je sestavljen iz žit, obdelanih z našimi optimizatorji za žita XL Grain®, ki omejujejo tveganje za pojav acidoze. Acidoza je pogost zaplet pri vzreji telet, ki povzroča drisko in dehidracijo; zavarovanje krme ohranja črevesno floro in zagotavlja prebavno udobje.

Kaj se opazi na kmetijah, ki uporabljajo Vitabov® Croissance XL:

  •    Mirna teleta
  •    Suh nastilj
  •    Dobro oblikovano blato

Žita, obdelana z XL Grain®, imajo tudi posebnost, da so maksimizirana in zato zagotavljajo topne beljakovine in škrob z nadzorovanim Ph. Minimalni cilj za teleta: 1 kg povprečnega dnevnega prirasta. Zelo okusen in s posebej primerno kakovostjo granulacije, Vitabov® Croissance XL zagotavlja teletom optimalno rast z nadzorovanimi stroški krme.

Lastnosti