Še 0.0 do brezplačne dostave

ECORASTER travniške rešetke

Ali so talne rešetke ECORASTER okolju prijazne?

Da, proizvajalec PURUS ARZBERG ima eno najmodernejših proizvodnih linij na svetu. Talne rešetke ECORASTER so okoljsko nevtralne in so razvite in proizvedene v Nemčiji. Prizadevamo si za uporabo visokega deleža recikliranih materjalov in možnost ponovnega recikliranja.  Na ta način prihranimo letno več kot 25.000 t CO2 in tako poskrbimo za okolju prijazno proizvodnjo. 

So talne rešetke izdelane iz recikliranega materjala manj vzdržljive?

Ne, če se pri proizvodnji poskrbi za ustrezno kvaliteto. Na talne rešetke ECORASTER dajemo 20 letno garancijo in lahko kot proizvajalec in izdelovalec surovin zagotovimo kontinuirano visoko kvaliteto produktov. Naši produkti so izdelani iz lahko reciklažnega LDPE, zaradi katerega so nelomljivi, vremensko odporni in UV stabilni. 

So talne rešetke ECORASTER povozne?

Da,, ECORASTER talne rešetke so vsekakor povozne. Odvisno od podlage in polnenja se talne rešetke lahko obremenijo do 800 t/m2 po TÜV. Preko naših rešetk ECORASTER se lahko pelje s kamionom še ko so prazne, s tem pa se polnenje zelo poenostavi. 

So površine utrjene z ECORASTER rešetkami naravno propustne za padavine?

Da, z več kot 95 % odprtih površin ne prihaja do zastajanja vode na površini! 

Ali je površine utrjene s satjem ECORASTER pozimi mogoče plužiti?

Da, za odstranjevanje snega iz površin utrjenih z ECORASTER ltalnimi rešetkami lahko uporabite sol, metlo, snežni plug, rolbo ipd.. 

Izgradnja peščenega parkirišča