Še 0.0 do brezplačne dostave

Hlevske kape

Ali hlevska kapa Hairtex zares zaščiti lase pred nadležnim hlevskim vonjem?

  • Hlevske kape Hairtex niso produkt za enkratno uporabo. Svojo funkcijo upravljajo brezkompromisno tudi po mnogih uporabah. 
  • Hlevske kape so preizkušene v različnih pogojih dela skozi dolgo časovno obdobje in zagotavljajo popolno zadovoljstvo strank. 
  • Vsa testiranja so bila pozitivna, zaščita proti zunanjemu vonju je bila 100 %. 

Kako je s potenjem pod hlevsko kapo HAIRTEX ?

  • Nobena izmed testnih oseb ni imela težav s potenjem pod kapo. 
  • Kdor je že po naravi podvržen potenju pod pokrivalom, se bo po vsej verjetnosti ob določenih pogojih potil tudi pod hlevsko kapo. 
  • Materjal je paropropusten in diha navzven. 
  • Tudi v športni panogi so se hlevske kape uspešno preizkusile in bile s strani strank zelo pozitivno ocenjene. Tudi tu ne prihaja do pretiranega potenja. 

Ali naj izberem kapo z elastiko ali rutasto kapo?

Generalno velja, da so kape z elastiko namenjene osebam s krajšimi lasmi. Zaradi tega se zanje največ odločajo moške stranke.
Rutaste kape so opremljene z dvema vezalnima trakovoma v zadnjem delu in so v zgornjem delu nekoliko višje, kar jim daje več prostora za daljše lase. Rutaste kape so primerne za srednje dolge in dolge lase. 

Kaj če kapa naročena preko spleta ni prave velikosti oz. mi barva ne ugaja?

Brez skrbi, v primeru da ugotovite, da bi vam bolj ustrezala kapa druge velikosti oz barve, nam to nemudoma sporočite preko telefona (01/3618-303)  ali preko elektronske pošte (info@profarm.si).
Željeno kapo vam bomo v najkrajšem času poslali po pošti. Prejeli boste tudi frankirano kuverto z vsemi potrebnimi podatki. 
Vse kar morate storiti vi, je vstaviti kapo ki vam ne odgovarja v kuverto in jo odnesti na bližnjo pošto. Stroške poštnine v celoti krije podjetje ProFarm Košenina d.o.o.

Ali se hlevska kapa lahko pere?

Hlevska kapa Hairtex se pere pri 40 C. 
Podrobnejša navodila o uporabi in vzdrževanju si lahko preberete na tej povezavi.