Še 0.0 do brezplačne dostave

BONSILAGE MAIS

Pospeševalnik za končni uspeh pri pridelavi silaže

Kombinacija homo- in heterofermentativnih mlečnokislinskih bakterij, ki so posebej mešane za koruzne in polnovredne silaže, za stabilen proces fermentacije. 

Večja aerobna stabilnost zaradi nadzorovane proizvodnje ocetne kisline. BONSILAGE MAIS izboljša tudi prebavljivost hranil in s tem poveča energijsko gostoto krme. V vseh poskusih se je energijska vsebnost v povprečju povečala za +0,27 MJ NEL/kg suhe snovi.

Učinki

  • Poseben vzorec fermentacijskih kislin za koruzno silažo in GPS, sestavljen iz mlečne kisline, ocetne kisline in 1,2-propandiola (propilenglikola)
  • izboljša prebavljivost in energijsko gostoto (v testih v povprečju +0,27 MJ NEL/kg suhe snovi v primerjavi z neobdelano kontrolo:).
  • znatno poveča aerobno stabilnost na površini silosa

     

 




 

 


 

Namen uporabe

  • Celotna koruzna silaža z 28-35 % SS
  • žitna silaža iz celih posevkov s 30-40 % SS

     

 


 

Karakteristike

L. plantarum
P. pentosaceus
L. buchneri
min. 2,5* 1011 mlečnokislinskih bakterij/g BONSILAGE MAIS

 

 




 

 


 

Doziranje

1 g BONSILAGE MAIS/t siliranega materiala
1 pločevinka zadostuje za obdelavo 100 t

 

 




 

 


 

Minimalen čas pred odpiranjem silosa

8 tednov

Prenosi