Še 0.0 do brezplačne dostave

PVC lamelni sistemi so pomembna pridobitev za vsako kmetijo. Omogočajo nam ločevanje različnih površin in prostorov, ne da bi s tem omejevali enostaven prehod. Ta oprema je nadvse uporabna na večjih kmetijah, ki imajo celo vrsto prostorov za delo, sploh če gre tudi za nadaljnjo predelavo in proizvodnjo na isti lokaciji. PVC lamele poskrbijo za to, da lahko na kmetijskih površinah vzdržujemo red in visok higienski standard.
V osnovi so PVC lamele zelo preprosto zasnovane. Gre za lamele iz kvalitetnega PVC-ja, nameščene na nosilcih nad prehodom. Že s takšno zaščito pa dosegamo izvrstne rezultate, saj preprečimo prosto prehajanje umazanije in prahu, zadržimo tudi morebitne patogene. PVC lamele odlično delujejo proti mrčesu, omilijo tudi prehod mraza in vročine. Vse to, ne da bi ovirali prehod ljudi in opreme na delovnih površinah – gotovo bodo PVC lamelni sistemi prava rešitev tudi za vas!


PVC lamelni sistem - industrijski prehodi

PVC lamelni sistem - industrijski prehodi

Nudimo vam široko paleto PVC lamelnih sistemov za odprtine od 200 do 500 cm višine in širine po meri. PVC lamele so enostavna in cenovno ugodna rešitev za zaščito notranjosti prostorov pred vdorom mraza, ptic, prah in zvoka v prostor. Uporabljajo se za zapiranje skladiščnih prostorov, kot predelne stene med posameznimi sekcijami v objektu, kot bariera v zamrzovalnih komorah ipd.

Lastnosti:

  • Pričvrstilni sistem QuickFix.
  • Material: PVC po izbiri.
  • Medsebojno prekrivanje 0/50/100 mm.
  • Nosilne in natične letve iz nerjavečega jekla. 
  • Trakovi narezani na mero z vgrajenimi natičnimi letvami.

Filtri

51 od 51 izdelkov
Prikaži vse

Kategorija

PVC lastnosti

OK
1 2 3 4 5
Prikaži izdelkov na stran