Še 0.0 do brezplačne dostave

Suho seno je posebej občutljivo na vlago, zato ga je treba dobro zavarovati pred padavinskimi vodami in drugimi viri vlage. Paropropustna ponjava je za to kot nalašč, saj je zasnovana tako, da ščiti pred dežjem in hkrati spodbuja zračenje in sušenje sena pod seboj.
Toptex ponjava za pokrivanje slame in sena je najboljša izbira za dolgotrajno skladiščenje sena na prostem. Z njo pokrivamo predvsem okrogle in velike kvadratne bale. Svoje bale boste lahko pustili kar na prostem, pred neugodnimi vremenskimi dejavniki in morebitnimi škodljivci jih preprosto zaščitite s kvalitetno ponjavo. Toptex ponjava že več kot 20 let dokazuje svoje izjemne lastnosti pri zašiti voluminozne krme na kmetijah širom Slovenije.


Toptex zaščitna ponjava za bale slame in sena ter žita med skladiščenjem na prostem ščiti pred različnimi vremenskimi vplivi in tako zagotavljajo stalno visoko raven kakovosti pridelka.

Ponjava ščiti pridelek. 
Toptex zaščitna netkana ponjava preprečuje znatno izgubo prostornine pridelanega blaga, saj dež ne prodre v kopico in ne poškoduje slamnatih ali senenih bal, kar lahko pri kmetih povzroči izgubo pridelka in s tem ne le zmanjša kakovost blaga, temveč ima tudi finančne posledice.

Varna zaščita pridelka z zaščitno folijo Toptex za bale slame in sena zato ohranja stalno visoko kakovost bal in pomeni, da lahko končni kupci tudi v prihodnosti uporabljajo zanesljivo dober izdelek.

Filtri

9 od 9 izdelkov
Prikaži vse

Kapaciteta bal

Način zlaganja

OK

Navodila za namestitev