Še 0.0 do brezplačne dostave

Na domačem vrtu imate nekaj prostora za vzgojo raznovrstnih vrtnin, lahko tudi za resno pridelavo zelenjave, začimb in drugih okusnih pridelkov. Da bi bili pri teh prizadevanjih kar se da uspešni, morate svoj vrt dobro urediti in primerno opremiti. To je nujna naloga tudi za vrtičkarje, ki imajo vrtnarjenje le za hobi. Na srečo najdete v naši ponudbi izdelke, prilagojene za uporabnike vseh vrst!
Za vrt boste potrebovali kar nekaj osnovne opreme. Najprej je treba poskrbeti za ureditev podlage, sploh če se odločate za izdelavo visokih gred. Podlago je treba v vsakem primeru utrditi in zaščititi, pripravite optimalno okolje za uspešno vrtnarjenje. Še več opreme boste potrebovali v naslednjih korakih, ki vključujejo opremljanje okolice in zaščito površine vrta. Preverite, kaj vam nudimo v ponudbi izdelkov za vrt!


Fertilpiu 100 % rastlinsko ekološko gnojilo

Fertilpiù je organsko rastlinsko gnojilo, sestavljeno iz 100 % ekološke italijanske lucerne brez GSO, ki je dehidrirana in stisnjena v pelete, da se ohrani hranilna vrednost lucerne. Fertilpiù povečuje rodovitnost tal in spodbuja rast rastlin na trajnosten in okolju prijazen način. Idealno za vrtnice, zelenjavne vrtove, zelišča, cvetje in grmovnice.
Bolj zdrava zemlja, bolj zdrave rastline, bolj zdrava hrana!

Filtri

27 od 27 izdelkov
Prikaži vse

Kategorija

OK